Podotherapie Arendse
Welkom op de site van 
Podotherapie Arendse
Podotherapie Arendse.
PodoArendseNieuws.
Even voorstellen.
Het Onderzoek.
DTP.
Behandelmethoden.
Algemene adviezen.
Folders.
Vergoedingen.
Betalingsvoorwaarden.
Interessante links.
Contact / Route.
Mijn naam is Simone Arendse - Bosch en ik ben geboren en getogen in Brummen. Voor mijn studie moest ik echter naar Eindhoven en met een kleine omzwerving, ben ik nu dus weer terug.
In 2001 ben ik afgestudeerd en heb ik 4 jaar werkervaring opgedaan in Twente. Sinds mei 2005 zit ik hier in Brummen.
Ik ben begonnen bij fysiobrummen en ben nu werkzaam in gezondheidscentrum 'de Meidoorn', waar ik momenteel op de woensdagmiddag en de vrijdag werk.

Tevens ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Via het kwaliteitsregister wordt eenmalig geregistreerd of een paramedicus voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg). Vervolgens wordt periodiek (elke vijf jaar) geregistreerd of een paramedicus beschikt over actuele kennis en ervaring. Alleen wanneer aan de door de beroepsgroep gestelde eisen wordt voldaan, behoudt de geregistreerde paramedicus zijn of haar kwaliteitsregistratie.

Registratienummer: 19901010296

 

 

 

Ik ben lid van de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten)

Deze Vereniging van Podotherapeuten is op 1 september 1979 opgericht met als doel de ontwikkeling en toepassing van de podotherapie te bevorderen.

Mijn inschrijfnummer is: 10337

Het leuke van het werken in Brummen en Zelhem, is dat ik bij beide locaties werk met meerdere disciplines. Zo kun je ook gemakkelijk eens overleggen. Iedereen kijkt toch een beetje door zijn eigen brilletje. Hierdoor wordt mijn kennis vergroot en kan ik meerdere mensen van dienst zijn. Kan ik ze dan zelf niet helpen, kan ik uiteraard ook veel beter door verwijzen naar een collega, aangezien je ook weet wat hun kennis en kunde is.

Uiteindelijk draait het maar om 1 ding: een tevreden klant! En kan ik de klant niet zelf helpen, stuur ik deze graag door naar iemand anders.